avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate Omuletz94

Activitate Omuletz94

Sunt in aceiasi situatie . As vrea sa stiu daca poti face ceva , eu fiind plecat din țară. Poti angaja un avocat care sa ma ajute daca eu nu sunt in tara?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Aveti dreptul sa le achitati dvs daca doriti celeritate in rezolvarea cauzei. Oricum, la sfarsitul procesului o sa fiti obligat sa le platiti, asa ca stati pe timpul dvs acum,
Trebuie sa stiti ca in cazul variantei asimilate prevazute la art. 336 alin. 2 c.p. (conducerea sub influenţa unor substanţe psihoactive) nu exista o limita incepand cu care fapta sa devina infractiune, ca atare consumul unor astfel de substante urmate de conducerea unui vehicul, reprezinta infractiune.
In functie de rezultat, aveti dreptul sa solicitati efectuarea unei expertize medico-legale in vederea clarificării stării dvs la momentul depistării in trafic.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
In functie de apararea exercitata, raportat la circumstantele reale si personale, exista si varianta unei solutii de amanarea aplicarii pedepsei, caz in care ramaneti cu permisul.

Au trecut 3luni aproape si nu am primit nici un răspuns, nu stiu nimic , cât poate dura ?

Omuletz94 a scris:

Nu am nici o sansa sa imi suspende permisul pe o anumită perioadă? Imi v a fi anulat ?

Pentru celeritate, trebuie sa platiti dvs contravaloarea buletinului de analiza toxicologica a probelor biologice.
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat, daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Daca nu sunteti recidivist, nu ajungeti la puscarie.

Nu am nici o sansa sa imi suspende permisul pe o anumită perioadă? Imi v a fi anulat ?

Pentru celeritate, trebuie sa platiti dvs contravaloarea buletinului de analiza toxicologica a probelor biologice.
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat, daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Daca nu sunteti recidivist, nu ajungeti la puscarie.

Acum o lună mi s-a retinut permisul de conducere fiind testat cu aparatul drug test si depistat cu k3t se recomanda analize de laborator iar amp la fel, sunt la prima abatere, voi rămâne fără permis? Mi se v a anula permisul? Ma voi duce la pușcărie? Mentionez ca a trecut deja o lună iar eu nu stiu inca nimic din partea lor .