avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate ciurariugigi45@gmail.com

Activitate ciurariugigi45@gmail.com

Bună ziua tuturor mă confrunt cu o problemă de o lună și jumătate nu mai știu cum să procedez nici eu nici familia mea Fratele meu an vârstă de 30 ani Antro dimineața să trezit pur si simplu din pat și a luat toată casa la stricat Vedea an ochi lui numai fantome și vorbea lucruri aiurea pur si simplu a anebunit adevărat Am sunat poliția a venit și la luat la dus la spital și ce să vezi la ținut 3zile și ea dat drumul A venit la bunica mea mama fiind ancolo a stat o noapte acolo tot așa făcea numai rele sckimba becurile spală salamul și multe alte Dimineața mama a sunat iar la poliție Au venit iarăși l-au luat și de ancolo la dus iar la spital Ce să vezi la ținut 3zile iarăși ia dat drumul Acum este pe stradă desculț și vai de capul lui Are interdicția de a nu se m-ai duce acasă și nici la bunica noastră Este efectiv pe stradă Menționez că este agresiv de la tulburările mintale care le are Și nu știm cum să procedăm să-l internam involuntar primăria și asistența socială nu ne bagă an seamă Rog din suflet oameni care doriți domni avocați care dorește să ne dea ceva informații să știm cum să-l putem interna la un centru de psihiatrie să se facă bine An plus ne este frică să stăm cu el an casă este agresiv Efectiv nu știe ce face ne poate da an cap Vă rog frumos din suflet care vedeți acest mesaj spunetine unde trebuie și cum să-l internam involuntar ce trebuie să facem Multumesc