Buna seara.
In primul rand va multumesc pentru timpul acordat si pentru efortul depus in oferirea raspunsurilor, consider acest portal foarte util. Sper sa ma puteti ajuta si pe mine in urmatoarea situatie.Am trait in concubinaj 8 ani,avem un copil are 5 ani.De 3 luni ne-am despartit copilul a stat la mine pana pe data de 6 mai,am hotarat cu fostul concubin ca pana ce se va termina procesul pentru custodie comuna si schimbare de domiciliu minor ,pentru ca eu m-am mutat in una din proprietățile pe care le detinem amandoi copilul sa stea o saptamana la mine si una la el.Doar ca el nu a mai adus copilul nu vrea sa imi mai raspunda la telefon.In urma cu o saptamana m-a sunat fostul concubin si mi-a spus o parte din discutiile pe care eu le-am cu prietenele mele lucru ce m-a surprins!Atunci eu i-am accesat contul lui PrePay si am văzut un numar de telefon pe care el il apela foarte des si dura pana la 6,7 ore!Eu am apelat numarul acela iar spre surprinderea mea este un dispozitiv care este bagat in casa noastra si el asculta tot ceea ce eu vorbesc.Ce este de facut? suntem amamdoi co-proprietari,are acest drept de a-mi viola intimitatea?Va multumesc!