avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Activitate Andrea Rusu

Activitate Andrea Rusu

Bună ziua,

Vă mulțumesc pentru răspuns! Aveți cumva cunoștință în jurul cărui preț ar putea ajunge?

gi-jane2 a scris:

Se cheama intampinare ce vreti sa depuneti, reprezinta un raspuns la cererea lor, Veti trimite acea intampinare prin care cereti sa li se respinga cererea invocand implinirea termenului de prescriptie de 3 ani, apelati la un avocat sa v-o redacteze.

Bună ziua,

Am o nedumerire în legătură cu recuperarea de credite. În anul 2012 am încheiat un contract la Vodafone pe o perioadă de 2 ani de zile. Însă, în Martie 2014 urma să plec la studii în străinătate și nu îmi mai era de niciun folos acest număr de telefon în țara respectivă (nu eram în EU). Așadar, în luna Martie a anului 2014 am vizitat un centru Vodafone împreună cu tatăl meu și am solicitat o prelungire a acestui contract și să fie mutat pe numele tatălui meu cu un abonament mult mai mare (fiind pe firmă). Evident au început să se enerveze și nici măcar să explice situația și ne-au spus direct ”Plătiți restul de abonament și gata.”. Am plecat și am încercat o altă sucursală, aceeași istorie. Așadar, tatăl meu a decis să nu mai plătim, dat fiind faptul că toată familia mea avea orange și am eu am optat pt. Vodafone fiind studentă în București,

Pe data de 21 Mai 2020, mi-au trimis prin poștă un plic de la Judecătoria Piatra Neamț formularul de cerere din partea companiei Kredyt Inkaso pentru un proces care se află în faza de fond (numărul dosarului fiind în anul 2020).
Ultima factură figurează în data de 2014 (sfârșitul anului) iar în articolul IV. din acest formular este specificat că acest contract de cesiune de creanțe dintre Vodafone și Inkaso a fost încheiat la data de 17.05.2016.

Aș dori să știu dacă au dreptul să mă dea în judecată și când mai exact se încheie acea perioadă de 3 ani de când nu mai pot acționa în niciun mod împotriva mea în instanță. De asemenea, am citit câteva articole și aș dori să știu dacă este recomandat și în cazul meu să depun o cerere privind acea perioadă de 3 ani de zile.

Vă mulțumesc anticipat și vă doresc o zi plăcută!