avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate papyan

Activitate papyan

Răspuns la discuția persoana disparuta
firma de plasament a trimis biletele de intoarcere, si declara nu este responsabila de faptul ca nu a ajuns acasa. pentru ei, persoana respectiva este considerata ca revenita acasa. Deasemenea refuza sa dea alte detalii, respectiv firma de transport fluial ale caror vase sunt, personal s.a.m.d.
ma intreb cum se poate declara disparatia in acest caz, si unde?
cred ca este delicata situatia si ingrijorarea creste pe zi ce trece.
vad ca nu prea sunt sanse sa demaram nicio posibilitate de ancheta sau identificare in cazul unui accident sau cine stie ce alte intamplari nefericite.
repet important este sa sa aflam ca este bine si sanatoasa macar,
multumesc
buna ziua,
sotia a plecat printr-o firma de plasament in strainatate (servici), cu contract pana pe data de 25 octombrie a.c.
nu a revenit la domiciliu, si nu ne-a anuntat despre data reveniri in tara.
de atunci nu putem lua legatura telefonic si nici alta varianta de corespondenta cu ea.
am luat legatura cu firma respectiva de plasament, care spune, ca trebuia sa ajunga pe data de 2 noiembrie, in localitate, avand transportul asigurat, si ca posibilitatea de prelungire a contratului este scoasa din discutie.
suntem ingrijorati despre situatia sanatatii, si nu stim ce sa facem, sau cum sa procedam.
ce este de facut?
multumesc

Răspuns la discuția hartuire copil minor
va multumesc tuturor, ionasaly, voi urmari articolul
se mai poate folosi si un Keylogger, avem destule posibilitati Sorin V. o zi minunata, si racoroasa
multumesc celor de la helpline@sigur.info, am aflat lamuriri indeajuns. Si dvs. la fel si sper sa stopam obsedati de genul acesta, si recomand tuturor parintilor folosirea programelor de control. Trebuie sa avem grija de copii nostri
ai auzit despre control parental. mai departe este destul de simplu, am preluat eu ca parinte si IP este simplu de aflat, doar si-a dat identitatea,am mai spus
imi cer scuze pentru ca mi-am pierdut cumpatul, am inteles, si voi anunta ce ecouri au avut petitiile la organismele/oficialitatile abilitate.
cu respect
papyan a scris:

atunci, de ce d'zeu, suntem incurajati sa reclamam faptele astea?
va multumesc,
cunosc bine control parental(sunt prog. sis. dezv CISCO, si SO), dar cum avertizam pe ceilalti?, ai accepta sa fi i in locul meu? nu trebuie sa prevenim actiunile astea?
Omule!?! ce se intampla cu noi?
facem apel la masmedia?

atunci, de ce d'zeu, suntem incurajati sa reclamam faptele astea?
va multumesc,
voi face ce cred ca este mai bine
corect, insa aceste fapte nu trebuiesc raportate undeva?
ma gandesc ca trebuie sa prevenim si alte actiuni similare ale obsedatilor acestia...
daca fac o reclamatie in acest sens si cu dovezile respective la tara de origine sau adoptiva, (se pare ca individul lucreaza in Londra).
Am reusit sa aflu si localitatea natala si chiar unde lucreaza actualmente.
Pot sa trimit o petitie departamentului de politie, ambasadei, sau angajatorului cu privire la comportamentul imoral al individului?