avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate utilizator9891

Activitate utilizator9891

Răspuns la discuția Intrare in locuinta si violenta
La cum spuneti dvs, pot da si eu cheia casei unor tigani sa mearga acolo peste ei ca nu imi poate face nimeni nimic... Trist daca in Romania, numai cu pumnul iti mai faci dreptate.
Răspuns la discuția Intrare in locuinta si violenta
Dar nu mi se pare normal sa stau eu deoparte de casa parinteasca unde am dreptul si eu dupa tata, plus ca am lucruri personale acolo. De ce spuneti ca nu ma poate ajuta politia?Cum sa stea un infractor in casa parinteasca si eu afara? Ei nu imi platesc nimic ca stau acolo, ci sar sa ma loveasca.
Buna ziua! Am o problema vis-a-vis de locuinta in care a stat tata. El a murit si ne pregatim sa facem succesiunea. In locuinta se afla o sora cu copilul ei si inca un barbat cu care sta ea asa...aiurea.. Am incercat sa merg in locuinta sa imi las cateva lucruri, iar usa era incuiata de dinauntru. Am batut aproape o ora pana mi sa deschis, iar apoi au sarit sa dea in mine si sa ma acuze ca nu am dreptul sa-i deranjez, ca nu am nici un drept acolo si ca ei nu vor iesi. Pot solicita un ordin de proctectie?Am reusit sa surprind cu telefonul cateva imagini video, pt ca il aveam in mana, chiar in momentul in care a sarit la mine fara motiv si ma insulta. Ma imbrancit si mi-a smuls telefonul din mana cand au vazut si au tras de mine. Mentionez ca barbatul acela are dosar penal si interdictie de a parasi localitatea din ce mi-au zis unele persoane. Mie mi-e frica sa ma mai duc acolo singura. Cum ma pot apara? Am si eu dreptul sa merg acolo in casa si nu mi se pare corect sa nu ma pot apara in nici un fel. Ce as putea face?