Buna ziua, am fost dat in judecata de sora mea pentru "constatarea simulării unui act de vanzare cumparare cu clauza" hotărârea instantei a fost ca respinge cererea, si ca actul de vanzare cumpărare nu este o donatie deghizata, din acest prim dosar ( care a ramas hotărârea defintiva) s-a disjuns iesire din indiviziune, sora mea si a primit partea cuventina acum intrebarea mea este cheltuielile de judecata din primul proces le voi primii eu care am castigat procesul si am demonstrat ca nu este o donatie deghizata? Si o alta intrebare sora mea a solicitat cheltuielile de judecata la iesire din indiviziune e normal ?
Buna ziua, am fost dat in judecata de sora mea pentru "constatarea simulării unui act de vanzare cumparare cu clauza" hotărârea instantei a fost ca respinge cererea, dupa taxe de timbru platite, avocat si experți, cheltuielile judecata cand se vor acorda ( banuiesc ca eu beneficiarul deoarece am demonstrat ca actul nu a fost o donatie deghizata) dar din proces s au mai disjuns o cerere de despagubire pentru partea surorii mele, parte pe care o voi platii, revin cheltuielile cu judecata legat de "donatia deghizata" proces pe care sora mea la pierdut, cheltuielile cand le primesc avand in vedere ca prima hotararea e definitiva
Buna,am contract de vanzare cumpărare cu clauza,intre mine si mama mea,dupa ce a decedat,fratii mei imi tot spun ca si ei au dreptul la casa,avand in vedere ca taxa de succesiune sa facut dupa moartea tatului meu,si totul e împărțit,întrebarea mea e se poate strica acest contract avand in vedere ca dupa moartea mamei,l-am si trecut la primărie,Multumesc