avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate Alecsandru12

Activitate Alecsandru12

Buna ziua, am fost dat in judecata de sora mea pentru "constatarea simulării unui act de vanzare cumparare cu clauza" hotărârea instantei a fost ca respinge cererea, si ca actul de vanzare cumpărare nu este o donatie deghizata, din acest prim dosar ( care a ramas hotărârea defintiva) s-a disjuns iesire din indiviziune, sora mea si a primit partea cuventina acum intrebarea mea este cheltuielile de judecata din primul proces le voi primii eu care am castigat procesul si am demonstrat ca nu este o donatie deghizata? Si o alta intrebare sora mea a solicitat cheltuielile de judecata la iesire din indiviziune e normal ?
Buna ziua, am fost dat in judecata de sora mea pentru "constatarea simulării unui act de vanzare cumparare cu clauza" hotărârea instantei a fost ca respinge cererea, dupa taxe de timbru platite, avocat si experți, cheltuielile judecata cand se vor acorda ( banuiesc ca eu beneficiarul deoarece am demonstrat ca actul nu a fost o donatie deghizata) dar din proces s au mai disjuns o cerere de despagubire pentru partea surorii mele, parte pe care o voi platii, revin cheltuielile cu judecata legat de "donatia deghizata" proces pe care sora mea la pierdut, cheltuielile cand le primesc avand in vedere ca prima hotararea e definitiva
Buna,am contract de vanzare cumpărare cu clauza,intre mine si mama mea,dupa ce a decedat,fratii mei imi tot spun ca si ei au dreptul la casa,avand in vedere ca taxa de succesiune sa facut dupa moartea tatului meu,si totul e împărțit,întrebarea mea e se poate strica acest contract avand in vedere ca dupa moartea mamei,l-am si trecut la primărie,Multumesc