Tot 8 ore este sau telemunca având in vedere condițiile actuale de Covid, din câte știu eu nu s-a modificat fisa
Doar ca noua categorie este de senior și nu de junior cum am eu încadrarea
Buna ziua
M-am reîntors din CIC cu 2 luni înainte de a împlini copilul 2 ani. Știu ca angajatorul este obligat sa ma încadreze pe același post și cu același salariu. Dacă salariul pe aceeași poziție s-a mărit ar trebui sa îl alinieze și pe al meu sau nu?
Am aceeași funcție și același salariu de junior ( aveam o categorie de aproximativ 500 articole ) dar alte responsabilități și obligații și un volum mai mare de munca ( alta categorie și 1500 de articole ). Nu am fost întrebata dacă vreau sau nu, sau dacă vreau in ce condiții, alt salariu etc. Întreb, este legal? Menționez ca nu îmi doresc o anumită funcție, dar as dori un salariu și beneficiile adecvate volumului de munca și a responsabilităților. Angajatorul procedează legal sau am voie sa refuz ? Ce drepturi am și pe ce temei? Mulțumesc
Buna Ziua
Copilul s-a născut in data de 23 nov 2018
Eu as dori sa stau acasă pana împlinește copilul 2 ani și nu doresc sa beneficiez de stimulentul de inserție.
Pot reveni la munca in 23 nov 2020 sau trebuie mai devreme ? Tatăl nu dorește sa beneficieze de luna tatălui ... Cum procedam ? Mulțumesc