Aceasta ar fi contestatia mea finala, daca se poate sa ma ajutati cu putine sfaturi as fi recunoscator .
DOMNULE PRESEDINTE
Cioaba Georges Titus, contestator
cu domiciliul in Caransebes, str. George-Buitu, bl.8, sc.B,ap.4
depun prezenta
PLANGERE IMPOTRIVA PROCESULUI-VERBAL DE CONTRAVENTIE
seria CC numarul 3578851 din data de 03.10.2009 ora 12:55
incheiat de ag. sef. Bejerita din BOR Caransebes
Va rog sa dispuneti anularea procesului-verbal.
MOTIVARE
In fapt
La data de 03.10.2009 ma deplasam cu autoturismul marca Skoda Fabia, cu numarul de inmatriculare CS 05 SUV, spre
satul Iaz, la iesirea din Caransebes fiind oprit de un echipaj de politie. Agentul, nu s-a prezentat , si nici nu mi-a
comunicat motivul opriri. Din graba permisul lam uitat acasa.Agentul sef refuzand sa respecte art.35 (3) verificand prin
statie detinerea mea a permisului de conducere. Pentru foliile aplicate pe geamurile laterale si luneta am primit
advertisment verbal, mentionandu-i agentului sef posesia mea de omologare pentru aceste folii.Dansul refuzand sa o vada, pe
motiv ca imi da doar advertisment verbal. Agentul s-a dus in masina i-ar peste 30 minute ma chemat la el, intrebandu-ma
cand mi-am pus foliile, raspunsul meu , scriidul la Mentiuni incalcandu-mi dreptul la mentini conform art.16 (7) . Drept
urmare am refuzat semnarea procesului verbal conform Art. 19 (1), care deasemenea a fost incalcat de agentul sef deoarece
nu era nici un martor prezent, cat si art.19 (3). Intrucat am primit advertizment verbal conform art.95 (1) pt folii
mentionez ca foliile sunt in conformitate cu cerintele RAR care nu restrang sau estompeaza vederea fiind si oprit la ora
12:55 fiind de vizibilitate 90%, fapt prin care nu incalc Art. 35. (1), prin urmare nu am incalcat art.102 (1) 36 mentionat
de agentul sef, si art. 102 (1) 36 avand asupra mea omologarea. Intrucat am primit advertisment pentru aceste doua articole
, mi s-a retinut talonul masinii, in baza niciunui articol mentionat in procesul verbal, fapt ce duce la nulitatea
procesului verbal.
Dupa 6 zile de la incident, am primit procesul verbal acasa, avand placuta supriza de a vedea ca agentul sef a
incalcat articolu Art. 16. (1) si art.17 intrucat numele imi este gresit numele scris fiind Cioaba Georag Titus cat si
genul meu sexual fiind atat Dl cat si Dna., avand actul de indentitate C.I , cand eu defapt i-am dat o copie xerox in baza
caruia acesta a intocmit procesul verbal.Si a aparut un domn martor Tabie Arsenie care nu se afla la fata locului, agentul,
cand m-a oprit , mi-a luat actele si a stat la el in masina, iar in momentul cand dansul a terminat completarea procesului
verbal m-a chemat sa il semnez, acest domn Tabie , ma indoiesc ca la 63 de ani (conform CNP-ului acestuia 14604...) , se
plimba in acel moment la iesirea din oras, nefiind altcineva oprit inafara de mine. Procesul verbal duce deasemnea la
nulitate fiind completat necorespunzator in partea de " Instintare de plata " nerespecandu-se paragrafele in locul CNP
fiind scris seria si numarul procesului verbal.
Fapte care duc la nulitatea procesului verbal.
Mentionez de asemena ca scrierea incorecta a numelui meu nu se datoreaza multitudinii de soferi contravenienti care
obliga autoritatile sa faca eforturi sustinute pentru constatarea si consemnarea contraventiilor , intrucat agentul sef la
completat la dansul in masina in liniste si nederanjat, intrucat afara mai avea 2 agenti . Numele fiindu-mi gresit si pe
verso procesului verbal de aceasta data numind-ma Ciorba Georges Titus, conform art. 17, duce la nulitate din oficiu.
In subsidiar doresc sa atrag atentia instantei asupra gravelor deficiente de care sufera procesul-verbal de contraventie.
Motivele acestor grave deficiente tin ori de necunoasterea crasa a legii ori de aplicarea constanta a legii intr-un mod
distorsionat.
In drept
Art. 17 ,Art. 95 (1), Art. 16, Art. 19, Art. 19(3), Art. 35 (1),Art. 35 (3) , art.16 (7)
Cu deosebita stima,
data si semnatura
PV scanat se gaseste aici
[ link extern ]
Si imi puteti spune va rog, cum anume fac, sa nu fiu prezent la judecata, am inteles ca se poate judeca si in lipsa mea, doresc acest lucru deoarece nu imi permite orarul