Si ca tot omul dupa lungi meditari mai am o intrebare... Infractorii care au spart locuinta si au stat fara drept in imobil, nu patesc nimic? Cu plangerea facuta la politie nu s-a rezolvat nimic.... Va multumesc tuturor pentru rabdarea de a ma lamuri!
MihaAgape
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Plangere la politie este. Cei de la poltitie au spus ca trebuie sa-i dea in judecata pe infractori, sa obtina ordin judecatoresc de evacuare si apoi pot interveni ei. Unde se poate face cererea in evacuare? Cat dureaza cu aproximatie procedura?Va multumesc anticipat!
Da...n-o fi ceva nou, dar legea in acest caz tine cu infractorii. Este vizibil de la o posta. Deci, ca si proprietar nu poti intra in casa ta, nu ai voie sa pui mana nici pe manerul usii!! Saracul, si asa este plin de datorii( chiar daca ii da in judecata nu isi recupereaza banii pt ca nu lucreaza nici infractorul si nici sotia, sunt cercetati penal pt trafic de tigari si constituirea unui grup infractional- au primit cate 6 ani cu executare dar acum sunt in Ape..sunt pusi pe Control Judiciar pana la terminarea procesului.) Sa mai piarda timp si bani prin tribunale cu dreptatea lui...nu e ok deloc, omeneste vorbind.
Nu se poate anunta intr-un fel, nu stiu, judecatorul de caz care se ocupa cu dosarul lor sau DIICOT-UL sa vada ca nici cu procesul nu s-au cumintit si fac probleme in continuare? Va multulesc!!
Buna ziua. Sunt presedinte de bloc. Din anul 2017, luna martie mai exact, in blocul unde locuiesc s-a spart un imobil si infractorii s-au mutat acolo. De proprietar nu am mai stiu de mai bine de 10 ani, el fiind mutat in alt judet. Pontul l-au primit de la un vecin care il cunoaste pe proprietar si stia ca nu mai vine pe acasa. Am facut n sesizari la politie, insa, cand au venit in control, infractorii aveau un contract de inchiriere scris de mana pe care se afla scris si CNP-UL proprietarului. Au gasit probabil in imobil scris pe undeva. Am cautat proprietarul de am innebunit. L-am gasit pana la urma. Acesta a venit si a facut plangere la politie precum ca i s-a spart locuinta dar politia a zis sa-i dea pe infractori in judecata ca fara mandat de evacuare nu poate. Nu inteleg cum e pisibil asa ceva!! Omul cu locuinta lui nu poate intra in ea!! Au adunat in jur de 7000 lei datorii la administratie ( stau 5 persoane in imobil, pisica, catei...), fura curent de pe casa scarii, si aici alte plangeri si la EON, POLITIE, ADMINISTRATIE, dar nu ii pot face nimic....Nu exista o cale mai simpla de a-i scoate din casa??? Va multumesc anticipat!