avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Activitate cristiat

Activitate cristiat

Buna ziua!

In ultima vreme, dupa ce am reclamat niste vecini pentru petreceri, am inceput sa ma trezesc cu reclamatii la Politia Locala cum ca al meu caine ar fac galagie, mizerie prin bloc, merge fara lesa, etc. Evident, totul fals - am cainele de 10 ani, 0 plangeri pana acum, merge in lesa, nu coboara pe scari, nu este agresiv. Problema mea este atunci cand incerc sa aflu cine ma "hartuieste". Politia Locala cica sunt protejati de lege dar nu mi se spune care lege... Sun la ei, mi se inchide telefonul in nas. Pot cita, prin avocat, plangerea? Adica, sa aflu cine, ce, cum pentru a face plangere penala de hartuire? Mi s-a spus ca se pot face oricate plangeri, ei trebuie sa investigheze iar eu nu am cum sa aflu cine ma reclama. Pe de o parte are sens, in cazul unei reclamatii serioase - infractiuni cu violenta, trafic de droguri, prostitutie dar in acest caz mi se pare de-a dreptul stupid sa imi tot fie trimisa Politia Locala pe cap, in fiecare saptamana iar eu sa fiu nevoit sa ma repet ca un papagal.. Deja sunt la a 5-a vizita in tot atatea saptamani.

Multumesc anticipat!