avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate Robertogeorge

Activitate Robertogeorge

Cat timp avem la dispoziție?

Ionut.ion a scris:

Depuneti plangerea penala si mai departe este treaba procurorilor.
Va puteti constitui si parte civila si cere daune morale si materiale pentru lucrurile sparte/distruse.


Buna seara, a fost ziua mea si am zis sa o fac într-un loc retras la o pădure lângă un râu, ca sa ajungi la acest loc aveam de mers pe un dig 1, 5 km sa ajungem la acest loc, in fine. Petrecerea a început, muzica, grătar, zâmbete si toată lumea fericită.

In timp ce noi petreceam au mai venit alții oamenii care săreau in aoa sau se spălau (cu sapun) in râu, am salutat civilizați si toate bune pana a venit o duba cu 3 băieții cu vârste cuprinse între 21-23 cu manelele la maxim ( noi eram cu muzica noastră) si ne au spus sa închidem muzica ca nu le place, nu am putut sa facem asta, ei au dat-o mai tare, le ma spus sa oprească, au oprit muzica, ne au spus ca asta este locul lor, le am dat dreptate (daca locuiesc in satul de lângă sau cine știe de unde sunt) dar puteți sa stați si voi ca este ziua mea nu ma deranjează doar sa oprești muzica, au mai venit din invitați si cand au văzut ca ei sunt pusi (cei 3 cu duba) pe ceartă si manele la maxim au stat 30 de minute si au plecat.

Noi deja consumasem cel puțin o bere si nu mai aveam cum sa plecam cu mașinile (noi am venit sa dormim cu corturile) Într-un final pleacă.

Eu am adormit pe saltea in timp ce prietenii mei strângeau din lucrurile valoroase.

Peste 45-60 minute apare duba cu in 2 mașini si încep sa ne bata, (eu îmi aduc aminte ca m am ridicat de pe saltea am încercat sa l salut pe unul dintre ei ( de au fost la început, unul din cei 3) si am căzut jos, imi amintesc ca m am prefăcut ca am murit leșinat eram panicat tot si imi trăgeau picioare in cap si am leșinat si ii auzeam ca "ba ba ridicate ba ba asta a murit (m am trezit pe strada principala cu asfalt cu poliția si salvarea.

In timp ce eu eram "mort" pe saltea, restul prietenilor unu a sărit in râu si a înotat 2 au urcat in mașini si au mers pe câmp si au mai rămas 4 care s au băgat într-o mașină si nu au găsit cheia au început sa deschidă usa si sa le traga pumnii si picioare si telescopica in ei si in mașini.

Doar 3 am fost bătuți, am fost sa ne scoatem certificate medico-legale, Noi o sa mergem mai departe doar ca nu stim exact cum, avem poze cu ei i am găsit pe social media, polițiștii de la secție ii cunosc, am sunat de la poliție înainte sa se întoarcă, avem numărul de înmatriculare al dubitei.

Avem Nevoie de îndrumare.

Mulțumesc.