avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Arlekin

Activitate Arlekin

Datele problemei: Locuiesc intr-un bloc construit in 1976, cu 3 etaje, parter si demisol ce are 2 scari. Sunt 12 apartamente, 6 apartamente pe fiecare scara, cate 2 pe etaj. La parter si la demisol functioneaza niste entitati comerciale ce au spatiile in concesiune de la proprietarul: CONSILIUL JUDETEAN. Cei din asociatia de proprietari (cele 12 apartamente) nu au acces in demisol, decat cu ingaduinta celor care au concesionarea sau a reprezentantului CJ (care e destul de greu de gasit). Situatia intr-o parte din demisol este foarte grava deoarece cei care au concesiunea au gasit de cuvinta sa faca diverse improvizatii care duc la scurgerea apei direct in subsol si nu in tevile de canalizare care intr-adevar sunt vechi, dar nu sunt sparte. Administratorul asociatiei de proprietari, din terte motive, nu se implica. Acum cativa ani am facut un memoriu catre CJ pentru executarea de reparatii, dar raspunsul, care trebuia dat in 30 de zile nici nu a aparut vreodata, E clar ca toti stiu ca ceea ce fac afecteaza imobilul si chiar daca am obtinut mici victorii de-a lungul timpului (mici reparatii, promisiuni ca vor fi dispusi sa investeasca in spatiul lor) , noi neavand acces pentru a verifica starea instalatiilor, ajungem mereu in acelasi punct.
Ce se poate face?