Bun.. Eu stiu ce spuneti dvs... Dar... El ma primeste inapoi sa zic.. Dar nu are cu ce ma plati efectiv... Mi a zis sa mi platesc eu preavizul ca nu are finante.. Ce fac in acest caz? Indemnizatia de crestere copil sa sistat pentru ca ia sotul stimulent iar eu am ramas fara venit... Cum il oblig eu pe angajator sa ma plateasca daca nu are cu ce... Si vrea sa desfiinteze postul si a ma da in somaj?
Buna ziua.
Am fost in CCc pana la data de 10.06.2020.Mi sa facut repunerea in activitate cu aceasta data... Urmand ca sotul sa intre 1 luna in CCC pentru a beneficia el de stimulent.
Angajatorul meu mi a dat preaviz cu data de 10.06.2020 pana pe data de 8.07.2020..ca urmare a desfiintarii locului de munca. Acum a revenit asupra decizie spunand ca nu imi va putea da somaj deoarece copilul nu a favut inca varsta de 2 ani.. Asa i sa comunicat de la AJPIS, spune el.
Problema este... El ma primeste inapoi sa zic asa dar nu are cu ce ma plati...cei de la AJPIS spun ca nu mi poste acorda somaj, ITM spune ca da... Iar eu am ramas intr o nebuloasa totala...