Pai au sesizat fapta, domnul de la pasa si magnetul magazinului au sunat la 112, a vebit poliția, le au luat și lor declarație dar nu au făcut plângere împotriva mea. Nu știu ce se va întâmpla de acum, pe mine ma sperie faptul ca atunci ca îmi voi scoate cazierul, va apărea pe el fapta
A spus ca nu are rost sa îmi pun avocat ptr ca boi cheltui bani degeaba. Dar când l am întrebat dacă am dosar penal a spus ca da și ca dispare din cazier peste 5 ani. Nici nu prea am cu cine sa vb despre asta din familie pentru ca mi e rusine de fapta
Buna ziua, acum o săptămâna am fost prinsă intr un magazin din mall, luând haine in valoare de 490 lei, am fost la secție și mi s a spus ca mi s a făcut dosar penal pentru furt calificat pentru ca am înlăturat etichetele, abia am terminat facultatea și vreau sa ma angajez, regret enorm fapta. Credeți ca voi dosarul se va putea clasa? Cei din magazin au spus ca nu fac plângere, prejudiciul a fost recuperat, nu m au pus sa plătesc nimic. Nu știu ca dacă conducerea magazinului va vrea sa facă plângere, adică directorul general, pentru ca in magazin era managerul și paznicul. Vreau sa știu dacă voi avea pătat cazierul 5 ani.