Va multumesc din suflet pentru raspuns nici nu va imaginati cate ganduri negre imi treceau prin cap si cat de ingrozitoare mi-au fost zilele astea.
Nu stiu ce a fost in mintea mea in acele momente de am putut sa declar ca sunt alta persoana, poate a fost rusine, jena,....
buna!
Am rugamintea de a ma consilia intr-o problema la un furt calificat si furt de identitate.
Sa va explic mai exact despre ce este vorba: acum cateva zile am fost la cumparaturi intr-un hipermarket si la casa a sunat alarma . Eu eram destul de obosita si atunci m-am gandit ca e vreo greseala a sistemului lor de monitorizare.
Ajunsa intr-o camera de verificare s-a constatat si am constatat spre surprinderea mea ca am uitat sa platesc o pereche de ochelari de soare in valoare de 10 lei , ochelari de soare pe care i-am pus pe cap si efectiv nu mi-am dat seama ca ii am asupra mea.
In acea camera m-am oferit sa ii platesc, dar doamnele de la securitate au refuzat propunerea mea desi le-am explicat ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva si ca ma grabesc sa plec , dar totusi ele m-au tinut asa de la ora 13 pana la ora 15 si au facut in proces verbal de constatare cred, in care eu mi-am declarat o identitate a altei persoane, in ideea ca nu o sa fie implicata si politia si ca platesc acei ochelari si o amenda .
Nu stiu exact ce a fost in mintea mea, sau mai exact ca aveam o stare de spirit destul de proasta asteptand atatea ore , iar doamnele raspundeau mereu ca nu pot sa merg la baie si catrebuiesa il astept pe seful lor.
In concluzie ele au chemat politia , iar eu din rusine si jena nu am afirmat numele meu adevarat.
Din pacate nici cand am ajuns la politie nu am rectificat greseala facuta -adevaratul meu nume, astfel ca in urma verificarilor politistilor acestia au constatat ca nu sunt persoana care afirmam ca sunt.
Astfel la politie exista declaratia ca ma numesc " x" si ca am savarsit infractiunea de furt calificat si o alta declaratie ca ma numesc ' y" si ca am mintit luandu-mi o identitatea persoanei "x"
Mi s-au luat amprentele si mi s-au faut poze, exact ca in filme , iar eu cum ma simteam in acel moment nici nu va imaginati.....
Credeam ca e un cosmar sau ca ma uit la un film pur si simplu.
Ce mai pot sa adaug este faptul ca numai dupa ce a venit politia am fost lasata de catre cei de la securitatea hipermarketului sa achit obiectul pe care nu il platisem, respectiv, ochelarii de soare .
Nu stiu cat de explicita am putut sa fiu in mesaj, dar este o ora destul de tarzie si de cand mi s-a intamplat necazul, nenorocirea, nici nu stiu cum D-zeu sa ii spun nu am inchis un ochi.
Specific ca este prima data cand mi s-a intamplat asa ceva si ca nu am cazier.
Daca aveti nevoie de mai multe detalii, va rog sa imi lasati mesaj.
Va rog foarte mult sa imi raspundeti.
Multumesc anticipat!