Buna seara,
Vin la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi.
La sfarsitul lunii august, mai exact 30.08 pana pe 06.09 ar fi trebuit sa avem o vacanta in Egipt cu o agentie de turism.
Aceasta vacanta a fost contractata pentru 3 familii din care una cu un infant inca de la inceputul lunii decembrie 2019 cu plata unui avans de 20%
Acum din cauza perioadei nefaste cu acest Covid-19 am fi dorit sa beneficiem de o amanare pentru anul viitor. Aici intervine agentia spunand tare si raspicat ca in perioada contractata de noi avionul va zbura dar avand in vedere toate atentionarile de pe site-ul mae, faptul ca este interzisa iesirea din statiunea de turism dar si faptul ca o data reveniti in tara vom trebui sa stam in carantina 14 zile + ca suntem cu un copil sub 1 an, nu dorim sa ne riscam si sa mergem. Cele de mai sus parerea mea ca se incadreaza la:
Conform art. 13, alin (3) din OG nr. 2/2018, acest lucru este posibil doar în cazul “unor circumstanțe inevitabile și extraordinare care se produc la locul de destinație sau în vecinătatea imediată a acestuia și care afectează în mod semnificativ executarea pachetului sau care afectează semnificativ transportul pasagerilor la destinație
As dori de la dumneavoastra un raspuns sau sfaturi cum am putea sa procedam mai departe. Avem vreo sansa de izbanda daca vom angaja un avocat pentru a ne apara interesele?
Multumesc anticipat