avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate Cornel91622

Activitate Cornel91622

Va multumesc pentru sfaturi.
Da, am chemat politia si doar unii clienti au fost amendati, impotriva patronului nu s-a luat nici o masura desi eu l-am reclamat si pe el. Probabil fiindca era inchis magazinul cand a venit politia si a doua zi nu au venit sa discute cu patronul si nici la sectie nu l-au chemat din cate stiu eu.

POPA GHEORGHE a scris:

Sunt aplicabile prevederile Legii nr. 61/ 1991 republicata.
Gasiti legea aici: [ link extern ]

In afara de politie, unde ii mai pot face reclamatie patronului ? In seara asta vad ca iar s-a strans gasca acolo si nu au de gand sa plece. Am fost personal acolo acum cateva minute si i-am rugat sa faca liniste, in schimb am fost injurat de clientii zurbagii si patronul mi-a ras in nas, nu ii pasa catusi de putin de linistea noastra. Profita de faptul ca ceilalti vecini sunt niste bunicute batrane care nu au nici macar telefon dupa care sa sune la politie si isi bate joc de linistea noastra de mai bine de o saptamana, seara de seara. Asa-numitii clienti sunt dept niste rromi veniti de cateva zile din Anglia care nu au altceva de facut decat sa isi petreaca serile, uneori chiar noptile, in fata magazinului vecin.
Ce masuri se pot lua impotriva propietarilor de magazine alimentare ce servesc clientilor bauturi alcoolice in afara magazinului sau a curtii in care este situat, adica pe domeniul public ? Locuiesc la sat iar in fata casei mele este un asemenea magazin alimentar care serveste bauturi alcoolice clientilor in afara incintei sau chiar a propietatii respective, direct pe spatiul public pana la ore tarzii din noapte, iar clientii respectivi sunt foarte galagiosi, vorbesc urat, uneori pun muzica din masini sau de pe boxe portabile pana pe la 12-1 dimineata in weekend. Am chemat politia de cateva ori si cativa clienti au primit amenzi dar propietarul magazinului nu a fost niciodata sanctionat.

Ce masuri se poate lua impotriva propietarului, care este si vanzator in magazinul respectiv, el personal servindu-si clientii cu alcool pe spatiul public ?