Buna ziua. Sunt de acord cu dumneavoastra, si eu cred cei doi au o intelegere., nu cred ca sotul nu și-a pus vreodată intrebarea de unde are atâția bani mai ales ca ei nu se ajung cu bani de la chirie la chirie. De la inceputul anului pana acum chiria si cheltuielile casei au fost intretinute de mine. Tocmai de aceea am prezentat problema mea.
Mulțumesc tuturor pentru sfaturi am sa consult in avocat caruia sa ii prezint toate dovezile sa vad daca se poate face ceva. Sincer am ajuns la capatul răbdării, poate ca gresesc dareste singura idee care mi-a trecut pana acum prin cap. De multe ori mi-au trecut prin cap multe ganduri negre. Deși o iubesc nu cred ca merita sa fac gestul asta pentru ea.
raluk0207 a scris:
Moralmente va puteti simti înșelat.
Însă din punct de vedere juridic...Nu e nicio infractiune/contravenție.
Ea v-a cerut bani pentru x lucru, dvs i-ati dat și x lucru a facut/achiziționat.
Chiar și cu toate dovezile pe care le dețineți, a fost vointa dvs să îi cumpărați telefon, să îi platiti operatia estetică etc.
Mie imi pare ca sotul nu numai ca stia de dvs, dar au și făcut o înțelegere să obțină cât mai multe beneficii de la dvs.