avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate nic67

Activitate nic67

Buna seara, tatal meu amostenit teren extravilan. Cand s-a facut succesiunea nu se stia de situatia terenului. Ulterior a aflat de la registrul agricol ca terenul fusese vandut cu promisiune de vanzare la notar precum si cu chitanta de mana in 2011. La registrul agricol figureaza tatal meu dupa certificatul de mostenitor precum si laserviciul taxe si impozite. Persoana care il are si il munceste in arenda fara sa plateasca taxe si impozite la solicitarea de a elibera terenul a refuzat spunand ca el este proprietarul. Ce ma sfatuiti sa faca tatal meu? Multumesc anticipat. Nicu.
Multumesc pentru raspuns. Totusi mai am o ultima intrebare. Unde gasesc un executor care sa fie impartial. Am fost de fata in 4 cazuri cand executorul a trecut de cealalta parte si de 2 ani nu a reusit sa recupereze decat 25% din suma inscrisa in sentinta. Bunuri exista dar tergiverseaza. Multumesc
Buna ziua, nu am fost platit timp de 7 luni, am dat in judecata si am castigat. Am mai multe intrebari: 1. valoarea sumei de recuperat este brutul sau netul? in definitiva este trecuta suma bruta; 2. care este termenul prin care administratorul este obligat sa puna in aplicare o sentinta definitva? 3. dupa obtinerea sentintei definitive, care este termenul in care pot face executarea silita?