avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate himitzu

Activitate himitzu

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Buna ziua la toata lumea.Am o intrebare.Dupa ce ai promovat examenul de admitere in Barou care este termenul limita in care trebuie sa-ti gasesti maestru?Adica care sunt urmatorii pasi?Cind trebuie sa depui juramantul la Barou?Am inteles din statut ca cei de la Barou pina la 15 ian trebuie sa intocmeasca Tabloul Avocatilor si implicit acolo trebuie sa figureze si adresa cabinetului sau societatii civile unde iti faci stagiatura.Multumesc anticipat pentru ajutor si urez la toata lumea un an nou plin de realizari pe toate planurile .
Maine examenul la dr penal si proc pen este programat la ora 09.00? Pagina baroului buc e cazuta si nu pot verifica.Multumesc.
Buna seara! As dori si eu daca aveti amabilitatea de a-mi trimite sintezele ACTUALIZATE pe adresa alex_hypnotize@yahoo.com.Va multumesc anticipat pt amabilitate si timpul acordat si va urez spor la invatat si mai ales BAFTA LA EXAMEN LA TOATA LUMEA!!!
As dori sa stiu daca spre exemplu de maine demarez procedura de dizolvare a unei firme (srl) ,deorece nici celalalt asociat nu vrea sa mai ramana (eram 2 asociati,administratori cu drepturi egale) si asta ar fi cam singura solutie, din moment ce vor fi depuse toate actele necesare primei etape a dizolvarii ( care din cate stiu eu dureaza circa 1 luna) este legala si posibila inscrierea mea la examenul la Barou? Multumesc anticipat.
Buna ziua.Am si eu niste mici nelamuri.Am studiat legea 51 si cea a org stat de av dar totusi vreau sa va cer opiniile si dumneavoastra.
Daca esti administrator intr-un S.R.L esti incompatibil cu prof de av?Si daca esti ai obligatia sa renunti la aceasta functie in max 2 luni de la data admiterii in Barou sau esti obligat inainte de a sustine examenul.
Si daca din administrator devii asociat atunci este in regula pt a fi primit?
Multumesc anticipat si spor la invatat la toata lumea
Pentru cei interesati posed sintezele la dr penal ,civil, procesual( p+c) si toate materiile necesare pentru cei 4 ani de studiu la facultatea de drept si peste 150 de modele de contracte + codul civil, penal, muncii, familiei ,rutier,etc .

Toate textele sunt in format pdf si sunt evident in limba romana

Cine este interesat sa-mi dea prv mes. Nu le pot da gratis deoarece si eu am dat bani pe ele dar nici la sumele ce se vehiculeaza pe net