multumesc . dar faptul ca eu o relatie noua nu poate afecta actul de divort si instanta sa imi ia copilul din grija mea? si durata maxima al procesului catpoate sa dureze ? instanta tot reprogrameaza procesul pe motiv de neprezentare a sotului meu cat se poate amana tot asa?
buna , sunt casatorita de 7 ani. am un copil cu sotul meu dar nu stam impreuna de aproape 5 ani copilul l-am crescut singura la parinti mei, ne-am despartit din cauza ca eu nu mai suportam ca el sa vina acasa la ore tarzi si nu prea venea l-am prins furand din bijuteri nu aducea bani acasa juca la jocuri de noroc si pierdea toti bani acolo. am iaintat cererea de divort dar el nu vrea sa se prezinte la divort ,ma tot amana , nu vrea sa imi acorde divortul ,ma ameninta ca imi ia copilul si nu o sa il mai vadniciodata daca nu ma impac cu el. acum am o relatie noua de 2 ani si el nu e deacord cu asta ,desi nu mai stam impreuna de 5 ani . cum as putea obtine divortul cat mai repede si sa nu imi pierd copilul? va rog sa ma ajutati.
:offtopic: Nu mai redactati mesaje cu litere de tipar, vedeti art. 1.2 din Regulamentul de postare. Multumesc pentru intelegere. Pe viitor, astfel de mesaje vor fi sterse.
"1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum."