avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate Traian111

Activitate Traian111

Cabinet de Avocat ,,Pătrașcu Razvan"

Traian111 a scris:

Asta înseamnă școală, ore de condus și tot procedeul de examen scris și proba practica?Cazierul meu fiind ,,pătat " nu afectează în nici un fel?Va mulțumesc!

Asta înseamnă școală, ore de condus și tot procedeul de examen scris și proba practica?Cazierul meu fiind ,,pătat " nu afectează în nici un fel?Va mulțumesc!
Bună ziua, din cauza unui accident rutier am rămas fără permisul de conducere și o pedeapsa cu suspendare și supraveghere...Întrebarea mea este îmi mai pot recupera permisul și după cât timp?Mulțumesc
Este adevarat ca experți nu stabilesc vinovații,dar eu am anumite nelămurire pe care avocatul meu nu mi le oferă (e ocupat ,nu are timp si e bine asa) iar la expertiza IML din cate observ are niste lipsuri,ora aproximativă a mortii care lipsește cu desăvârșire,membrele inferioare rupte (lucru observat de de martori si un cadru medical) si lipsa petelor de sânge sau prezența lor în cantitate enorm de mica având în vedere gravitatea accidentului,mentionez ce declarația cadrului medical venit la fata locului lipsește din ancheta penala.La cine sa apelez sau cum sa procedez sa pot sa aflu necunoscutele acestea?Va multumesc!
1:Accidentul a fost foarte grav,toarce gât și cap...dar la prima constatare la fata locului persoană in cauza avea picioarele rupte asta vazut de mai multe persoane venite la primul ajutor.2:au fost găsite 3,4 pete foarte mici de sânge (Daca era vorba despre un caine tot aveai sânge mai mult) la fata locului inclusiv pe masina având în vedere gravitatea accidentului.3:In expertiza IML nu se precizează nici macar o ora aproximativă a decesului.
1::După o perioadă de 2 ani de zile pot face o contraexpertiza la medicina legală(IML) in judetul de care apartin sau o pot face si in alt județ?2:Daca in cazul unui accidet rutier (cu deces) la fata locului in primele minute un cadru medical din zona declara si citez ,,accidentul sa petrecut mai inainte si nu atunci",de ce mărturia dansei nu apare in dosar?Daca poate cineva sa ma ajute cu câteva răspunsuri,Va multumesc!