avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate chelu_se

Activitate chelu_se

Bună ziua. As dori un sfat din parte comunității...Locuiesc pe o strada de case, pe o strada infundata cu 4 vecin,intr-un cartier destul de liniștit. Cam de vreo 4 - 5 luni vecinul de vis a vis a dat, bănuiesc in chirie o parte din curtea lui, având 2 intrari, unor băieți asa zisi mecanici. De atunci a dispărut și liniștea de pe strada. În cele mai multe cazuri lucrează pana la ora 23 , 24, tureaza mașinile, nemai vorbind de mizeria care o aduc clienții lor, care de cele mai multe ori nu au loc în curtea vecinului și staționează afara in fata noastră. Am verificat și cred ca cei doi mecanici au și o firma care ar avea adresa vecinului meu. Nu vreau sa fac rău nimănui dar consider in primul rand ca nu este normal sa funcționeze un service auto atât de aproape de casele vecinilor. As vrea sa depun o plângere sau o sesizare cu privire la acest service care cred ca funcționează ilegal, fără acordul vecinilor. Doar ca nu știu unde sa încep și as vrea sa fac în asa fel încât sa nu îmi dezvălui identitatea. Dacă aveți vreu sfat...