Buna sunt intr-o situatie dificila cu o vecina si daca se poate as dori sa ma sfatuiti. Doamna este Logoped si face ore acasa, iar camera unde face orele este perete in perete cu dormitorul casei noastre ( un duplex), problema este ca peretele este subtire iar prin pod nu este inchisa comunicare dintre case si tavanele la etaj sunt din rigips. Astfel ori de cate ori isi face orele auzim clar tot ce vorbeste si despre ce vorbeste.
Am vorbit cu ea mai in gluma mai in serios ca se aude foarte tare cand vorbeste si sunt extrem de "subtiri" pereti (25cm) si daca ar putea intre 2-4 amiaza sa limiteze orele sa ne putem odihni ( eu sunt in CIC si e ora de somn a copilului meu )
De cand cu pandemia face ore exclusiv acasa online si auzim si ce vorbeste copilul si recent am avut anumite discutii cu ea despre asta si m-a amenintat ca ma da in judecata si imi face plangere penala ca o urmaresc si ca o hartuiesc..
In ce conditii poate sa faca asta si sa aiba un final negativ?
mai ales ca eu mereu am rigat-o frumos sa vorbeaaca mai incet sau sa dea boxa mai incet ca nu doresc sa aud discutiile.
As putea si eu sa fac plangere la politie pt liniste si amenintare?
Deja e a 3 a oara cand imi spune ca ma da in judecata si face plangere penala ca eu o rog frumos sa vorbeasca mai incet.
Multumesc!