AVLIL a scris:
Nu mi se pare tocmai ok sa plecati in concediu cand "intamplator" e weekendul de vizitare a tatalui...
Asa, in fiecare zi de program de vizitare poate aparea cate ceva: o scoala de vara, o tabara, un concediu, ziua cuiva.
In ziua cand trebuie sa-i ia, ii ia si gata. Incercati sa va faceti programul in jurul copiilor, ca ei sunt cei mai importanti, nu?
Imi pare rau daca asa apare situatia privita din exterior. Numai ca niciun copil nu se poate imbolnavi ,,intamplator"...sau cel putin NU de varicela.... Iar in privinta concediului mi s-a parut corect pt micuti sa poata pleca si ei undeva.....mai ales ca e prima vacanta din viata lor (pe care, intamplator sau nu, le-a oferit-o tatal ,,vitreg", in perioada cand si-a putut lua si el concediu).
Iar faptul ca vreau sa merg cu copiii la parintii sotului meu mi se pare la fel de corect pt copii....Asa cum au dreptul de a avea legaturi personele cu bunicii naturali, au dreptul la legaturi personale si cu rudele prin alianta.
Poate ca nu toata lumea este de acord cu mine, dar eu am incercat tot posibilul sa le fie bine copiilor si nu tatalui lor....