avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate Oacc

Activitate Oacc

Pai asta si doresc,sa platesc sulta fratilor mei,dar fratele meu nu doreste nici sa îl despagubesc,nici sa ne despagubeasca (pe mine si sora mea),nici sa îl vindem sa ne luam fiecare partea.
Imi puteti spune ce sanse am de caștig in instanta, avand in vedere ca eu am renovat apartamentul din bani mei?Multumesc


AV. GABRIELA GERBER a scris:

Veti rezolva numai in instanta unde bunul se poate partaja prin atribuirea lui catre una din parti si plata sultei catre restul de mostenitori sau vanzarea lui si impartirea pretului conform cotelor succesorale.

Consultati un avocat caci demersurile sunt stufoase si taxele sunt mari si nu e ok sa pierdeti aiurea timp si bani. De ex tb incercata intai dezbaterea succesiunii la notar si depusa la dosar dovada.

Multumesc frumos.
Buna ziua,Santem trei frati iar fratele cel mare nu vrea sa facem taxa de succesiune dupa parinti decedati.metionez ca avem un apartament mostenire de la parinti in care stau eu si fratele meu cel mare.În acest caz ce pot face ca sa pot sa ma separ de el,adica sa il despagubesc sau sa ne despagubeasca (pe mine si sora mea) sau sa il vindem si sa ne luam fiecare partea de mostenire,deoarece el nu vrea in nici un fel.