avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate Camelia1412

Activitate Camelia1412

Dacă am implinit in octombrie 29 de ani , nu mai intru in categoria persoanelor pt care angajatorul sa poata primi subvenție de la stat,in cazul angajarii mele din somaj? Am inteles ca doar până a împlini 29 de ani mai beneficiaza angajatorul de subventie însă mie nu îmi este clar lucrul acesta.In textul lor este prevăzut ca persoanele din categoria de varsta 16 -29 de ani beneficiaza de subventie.Aștept un răspuns!Multumesc frumos!

Buna ziua !Am urmatoarea intrebare :inainte de a ramane in concediu de creștere copil , am lucrat la 2 firme, una din ele cu jumătate de normă, daca vreau sa ma întorc la munca pt suplimentul de inserție, trebuie sa ma întorc la ambele ?Nu e posibil sa ma întorc doar la cel cu jumătate de normă?Multumesc anticipat!

Buna ziua!Copilul meu împlinește 2 ani in 14 decembrie.Cand ar trebui sa ma întorc la munca in conditiile in care soțul meu nu lucrează de 2 ani .Cum este cu luna tatălui, pierd o lună, trebuie sa ma întorc mai repede chiar dacă el nu a lucrat si nu are de unde sa isi ia acea lună liberă ?Si la fel daca nu vreau sa iau suplimentul de inserție?Multumesc anticipat!
Buna ziua!Am nascut in data de 14 .12.2018.Intrebarea mea este cand ar trebui sa ma întorc la munca in conditiile in care soțul meu nu lucrează de 2 ani si deci nu ar fi putut să își ia acea lună poștă.Multumesc anticipat!