avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela Dobai

Activitate Mihaela Dobai

Buna seara.as avea nevoie de un sfat.fratele meu locuieste impreuna cu mama mea.Acum câteva zile i a dat o stire bomba.cica i i s ar fii pus sechestru pe partea lui din apartament.mentionez ca acum 2 ani am făcut succesiunea după tata care e mort,unde eu am renuntat la partea care mi i se cuvine după tata. Eu nu vreau nimic din acel apartament.dar acum problema e ca mama e destul de naivă si a avut f multa incredere in fratele meu.are multe datorii la banca.are o mica firma de curățenie. Bănuiesc că nu plătește taxele.chiar nu sunt la curent cu ceea ce se intampla.de fapt nici mama nu stie pt ca fratele meu ii ascunde multe.eu sfătuit o pe mama sa meargă la un avocat.eu sunt în Italia nu o pot ajuta cu nimic.dar întrebarea este dacă ea poate obține informații mergând la avocat si purtând doar contractul apartamentului?are o anumită vârstă si nu are experienta in chestii de genul,iar fratele meu îi ascunde motivul sechestrului .ea nici macar nu stie cata parte are fratele meu din apartament .fapt pt care i am spus sa meargă la avocat.va multumesc anticipat.o seara frumoasă