avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian Onesti

Activitate Adrian Onesti

Bună ziua dna.avocat Carmen Pușcă.
Revin prin a vă mulțumi pentru răspunsul dat,dar și cu o completare la răspunsul dvs. plus încă o întrebare.
În contractul de vânzare-cumparare este trecut că Sc Onsal Onesti a dobândit spațiul prin preluare de la Sc Onedil Sa conf,Proiectului de divizare precum și a Actului constitutiv a Sc Onsal Onesti,iar Sc Onedil Sa a dobândit la rândul său spațiul prin înființarea Sc Onedil Sa, prin reorganizarea Regiei Autonome de Gospodărire Comunală și Locativă prin Hotărârea Consiliului Județean Bacău.
Ținând cont de cele expuse mai sus as avea următoarea întrebare:
Pentru terenul aferent construcției spațiului comercial cumpărat de la Sc Onsal Onesti, divizată din Sc Onedil Sa,care la rândul ei este rezultată din Regia Autonoma de Gospodărire Comunală și Locativă Onești se poate constitui dreptul de proprietate conform Art 24,alin.3 din Legea 87/2020?
Vă mulțumesc!
Bună seara.
Dețin un spațiu comercial cumpărat in anul 2002 de la Sc Onsal Onesti,divizată din Sc Onedil Onești (fosta Regie Autonoma de Gospodărire Comunală și Locativă ),iar pentru teren am un drept de superficie trecut în actul de vânzare-cumpărare și notat în cartea funciară.
În situația descrisa mai sus pot solicita constituirea dreptului de proprietate asupra terenului conform legii 87 /2020!!!???
Mulțumesc.