avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate Binderana

Activitate Binderana

Buna ziua vin cu o întrebare la care as vrea sa știu câte este modul legal de abordare astfel încât copilul să rămână alături de colegi sau. Va expun datele problemei: grupa de la grădiniță de reorganizare ( în cadrul grădiniței sunt 3 grupe mari a câte 28-29 de copii) din grupa mică până în momentul de față și-au desfășurat activitatea în acest fel deși conform legii nu este in regula având în vedere că sala de grupă are 17 mp. Acum din cele 3 grupe vor să formeze o a 4 grupa prin mutarea parțială a câte 8 copii din fiecare grupă in urma unei trageri la sorți ceea ce mi se pare aberant, in plus nu îți dau posibilitatea de a cunoaște noile educatoare decât după înființarea grupei care din cate am înțeles cel puțin una este venită direct de pe băncile școlii ( nu că ar fi un lucru rău doar că lipsa de experiență în grupa mare de care depinde pregătirea pentru școală a copilului mă îngrijorează, cat despre cea de-a doua educatoare nu se știe încă nimic...) Nu nu se permite sa vedem spatiile in care se desfășoară activitatea. Cum as putea face că copilul să își păstreze grupa alături de care a crescut?