avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate Highlander11

Activitate Highlander11

Răspuns la discuția Conducere cu permisul suspendat

bogdandragos a scris:

Buna seara. Am avut permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile, am condus in aceasta perioada si cu ocazia unei vizite la politie am recunoscut ca am facut-o. Mi-a fost suspendat din nou dreptul de a conduce, pe perioada cercetarilor, primind dovada fara drept de circulatie. Ce pedeapsa ma paste si sunt sanse sa se scada din pedeapsa perioada in care nu am avut drept de circulatie?
Va multumesc

In spera mea nu poate nimeni sa imj dea un raspuns concludent?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Angajati-va avocat care sa consulte dosarul si in functie de situatia de fapt sa va formuleze apararea. Dvs sunteti in culpa din cauza ca nu ati predat permisul in termenul prevazut de lege.

Sper sa nu se ajunga la proces pt ca nu este cazul! am citit art. 118 din OG. 195/2002 si este specificat clar ca termenul de suspendare al permisului curge de la data ramanerii definitive a hotararii, in cazul meu februarie 2019... Mi se pare un abuz oricum! dupa 1 an si jumatate sa imi suspende dreptul de a conduce
Buna seara! Va rog sa ma indrumati si pe mine! Am avut permisul suspendat in anul 2017 pt 30 de zile pt viteza! Am contestat, castingand in prima instanta iar in apel am pierdut! Sentinta finala a ramas definitiva in februarie 2019! De la data sentintei o perioada de 6 luni nu am condus avand si niste probleme de sanatate. In urma cu cateva zile am fost oprit in trafic si mi s-a retinut permisul cu dosar penal ca as fi condus cu permisul suspendat acesta figurand in baza de date ca si suspendat in perioada 06.08-05.12.2020. Cum este posibil asa ceva? Precizez ca nu am fost instiintat in niciun fel ca as avea permisul suspendat de la data finalizarii procesului si pana in prezent! Va rog mult un sfat daca v-ati mai lovit de aceasta situatie!