avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate Doinap67

Activitate Doinap67

Buna ziua, veniturile brute pe ultimele 6 luni se refera la venitul de incadrare din contract sau la veniturile brute realizate in ultimele 6 luni ( pe langa venitul de incadrare , am mai avut si venit brut din ore de noapte si un bonus anual brut)?
Multumesc frumos! Am discutat cu mandatarul, deoarece in afara de nume nu am alte informatii despre dezvoltator si mi-a raspuns sec, ca mai sunt si alte case cu problema similara in complex si ca vom vedea...Daca e problema de fundatie nu stiu ce poate repara, poate doar sa mi puna un stalp de sustinere in mijlocul casei cu csre nu sunt de acord.
Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. . Am cumparat o casa in ianuarie 2014 de la un dezvoltator, prin mandatar, casa cu parter, etaj si mansarda. Intre timp a crapat etajul de jur imprejur, practic s a sectionat, crapaturile sunt intre randul 1 si 2 de caramida, atat de largi incat poate intra un deget de barbat si se vede dintr o camera in alta prin ele, iar grinda de la parter este crapata in 7 locuri,Crapaturi mai fine, atat pe fata paralela cu podeaua cat si in laterale. Cat am putut sa inteleg eu proiectul nu a fost respectata dimensiunea a 2 pereti. . Grinda de la parter a fost proiectata la 25 cm dar impreuna cu zidul care nu exista. Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie? Expertiza tehnica si dat in judecata?