avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate marius.platon73@gmail.com

Activitate marius.platon73@gmail.com

Aveți dreptate! O sa fac acest lucru! Vă mulțumesc încă o dată pentru informații!!

Iulian Manea a scris:

Aveti dreptul sa consultati sau sa cereti un exemplar al expertiziei si sa o contestati, daca vreti. Acolo gasiti toate informatiile. Noi nu vi le putem da fara sa avem acces la datele din contabilitate.

Mulțumesc mult!! Problema este că nu am pus expert pentru calculul acestor sume brute, acest calcul fiind făcut de instituția debitoare! Instanta s a pronunțat numai asupra faptului că am dreptul sa primesc. Asta este. Nu știu cum au ajuns la aceasta sumă si nu știu cum au aplicat acest spor, la ce bază, (referitor la salariu) , s ar aplica el ca si procent Dacă mi ați putea spune.... Mulțumesc încă o data!!

Iulian Manea a scris:

Este venit de natura salariala si se impoziteaza ca atare: 25% CAS, 10% CASS din suma bruta si 10% impozit din ce ramane dupa ce se scade din suma bruta ce doua contributii sociale (CAS + CASS).

Suma neta (ce se incaseaza in buzunar sau pe card) = suma bruta stabilita in instanta [(1 - 0.25 - 0.1) - (1 - 0.25 -0.1)x0.1] = suma bruta stabilita in instanta (0.65 - 0.065) = suma bruta stabilita in instanta x 0.585.

Este vorba despre un spor de fidelitate aplicat la salariu, in domeniul de activitate ordine publica, care nu a fost acordat, instanța hotărând definitiv aplicarea lui in prezent si din ultimii trei ani asa cum s a cerut. Suma de bani stabilită pentru acești trei ani este brută însă si vor sa oprească impozit. Despre ce este vorba? Vă mulțumesc mult!!!

Iulian Manea a scris:

Se aplica impozitarea aferenta tipului de venit cuvenit si neacordat sau neincasat: salariu, PFA etc.

In cazul de fata despre ce este vorba?

Am rugămintea să-mi spuneți ce impozite se aplică sumelor brute câștigate definitiv in instanță? Si modul de calcul al acestora. Vă mulțumesc anticipat!!