avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Activitate jessie_alx

Activitate jessie_alx

Problema este ca au refuzat orice oferta da lucrare cu membrane. Nu vor lipituri. Vor aceasta solutie foarte scumpa care presupune turnarea unei spume cauciucate dintr-un capat in celalalt. Nu era deloc vorba de membrana ieftina.
Iar referitor la ... s-a procedat legal. La momentul in care au prezentat oferta aleasa, au fost doar ofertele mai mari (convenabil alese). Celelalte, repet cu tehnologie normala, actuala, cu care se fac aceste lucrari, au fost aduse de noi dupa ce au spus ca majoritatea a decis.
Argumentul lor este ca aceasta solutie noua este folosita la izolarea hotelurilor. Au si dat exemple de cateva hoteluri unde s-a folosit. Dar va intreb totusi care este solutia optima?
1. Varianta normala pe care o foloseste majoritatea de 25 de ron / m2 sau
2. Varianta de 100 de ron / m2 cea mult laudata, ambele garantate 10 ani.
Un calcul minimal spune ca daca s-ar programa acest tip de lucrare tot la 10 ani (perioada dupa care oricum incep problemele), am avea la 100 ron/m2 avem garantati 40 de ani.
Imi cer scuze, am omis sa specific faptul ca toate ofertele au acelasi termen de garantie: 10 ani. Oferta aceasta este preferata deoarece, spun ei, este o tehnologie mai noua. Sute de mii de apartamente sunt izolate cu izolatie normala, nu e nevoie cred de detalii. Faptul ca ei vor acea tehnologie de patru ori mai scumpa e problema.
Buna seara! Asociatia de proprietari are 10 apartamente. S-a prezentat o oferta de reparare a hidroizolatiei, la un pret foarte mare, acopetita oarecum de alte doua contra oferte si mai mari. Au fost aduse si alte doua oferte de patru ori mai ieftine, dar nu sunt luate in considerare. Majoritatea (7 apartamente) doreste sa se mearga pe acea oferta foarte mare. Nu conteaza cum au fost convinsi. Intrebarea mea este: Poate o majoritate sa impuna alegerea unei oferte la un pret foarte mare si sa impuna si celor care sunt impotriva aceasta? Sau vor face lucrarea, suportand ei diferenta? Asa mi s-ar parea normal ... daca refuzi ofertele de bun simt, sa iti asumi si cheltuiala. Va multumesc anticipat pentru suport!