Buna ziua. Am o neclaritate si as dori un raspuns concret referitor la un litigiu de suprapunere a terenurilor a 5 proprietati, care au in partea de nord un drum national.In anul 1964 părinții mei au achiziționat un teren de 1000mp pentru casa într-o comună.Dl. inginer de la primărie cand a efectuat măsurătorile pentru construcția casei parintilor mei, de la peretele acesteia si pana la razor erau 3 m latime, gardul din partea de vest fiind construit de părinții mei.( în mod normal fiecare proprietar isi construiește gardul din partea de est, dar părinții mei au fost nevoiți sa-l construiască deoarece fostii proprietari au refuzat)În anul 1991, cei 350 mp ai foștilor proprietari din partea de vest, au fost achiziționați de alți proprietari, cu care sunt in litigiu si in prezent cu înștiințarea primăriei, iar in anul 2004, când fiica proprietarilor s-a căsătorit, mama acesteia le-a dat fiicei si ginerelui cei 350 mp si terenul meu în litigiu.In urma cu 7 ani, aceasta si-a facut cadastru la primărie, în prezent avand 550 mp, iar pe cei 200 mp nu deține acte de proprietate.
În luna martie 1993, conform actului de donație întocmit la notariat, aveam 828 mp.Parintii mei mi-au donat 828 mp pentru a-mi construi o casa P+1, necesară pentru înființarea unei firme.In 1993 casa mea fiind aliniată cu cea a părinților, aveam în partea de vest, de la peretele casei pana la razor(gard), 1, 2m. În anul 2004, după 3 măsurători sistematice cu reprezentantii primăriei, aveam 90 cm până la razor.Nu au reușit nici părinții mei sa recupereze terenul de la ei deoarece, ii amenința, noaptea împingeau stâlpii de la gard spre proprietatea noastra, reprezentanții primăriei au spus sa acționăm în instanță dar nu am avut resurse financiare.
Fiind copil unic si nedeschizand masa succesorala, (tatal meu a decedat in decembrie 2010 si mama în februarie 2003),am sansa sa recuperez cei 1000 mp achiziționați de părinții mei, daca vecinii din partea de vest nu au acte de proprietate pe cei 200 mp, si au fost luați în mod abuziv cu amenințări cu moartea de la părinții mei si de la mine?