avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate Brutari Alina

Activitate Brutari Alina

Buna ziua!
Locuiesc in Buzău iar părinții și bunica mea șanț înmormântați in loc.Calugareni jud Suceava. La mormânt merg cel putin o data pe an.precizez că părinții și bunica sânt înmormântați in morminte separate.Acum câteva zile am fost sa aprind lumânări și să curăț mormintele iar peste bunica am găsit o lucrare făcută,recent ,crucea de fier care o avea nu am gasit Mormantul bunicii nu era îngrădit,dar avea o cruce inscripționată cu datele personale vizibile.Am întrebat un om al bisericii pe care l-am găsit, s-a bâlbâit,dădea răspunsuri evazive,apoi a zis că nu mai venea nimeni la mormânt( i-am amintit că a fost și este pandemie și Suceava a fost incarantina)apoi a invocat că am un frate de altă religie ( lucru adevărat care nu are nici o legătură) Am fi vrut să fim măcar anunțați pentru că puteam fi găsiți ușor noi ținând legătură cu oamenii din sat.Am făcut deja o plângere la poliție.Lucrarea făcută în acel loc peste bunica e întinsă pe doua locuri ,este făcută de un consilier al bisericii așa înainte neavând neapărat nevoie sa înmormânteze pe cineva acolo deocamdată.Nu știu ce să fac