Buna ziua!
Locuiesc in Buzău iar părinții și bunica mea șanț înmormântați in loc.Calugareni jud Suceava. La mormânt merg cel putin o data pe an.precizez că părinții și bunica sânt înmormântați in morminte separate.Acum câteva zile am fost sa aprind lumânări și să curăț mormintele iar peste bunica am găsit o lucrare făcută,recent ,crucea de fier care o avea nu am gasit Mormantul bunicii nu era îngrădit,dar avea o cruce inscripționată cu datele personale vizibile.Am întrebat un om al bisericii pe care l-am găsit, s-a bâlbâit,dădea răspunsuri evazive,apoi a zis că nu mai venea nimeni la mormânt( i-am amintit că a fost și este pandemie și Suceava a fost incarantina)apoi a invocat că am un frate de altă religie ( lucru adevărat care nu are nici o legătură) Am fi vrut să fim măcar anunțați pentru că puteam fi găsiți ușor noi ținând legătură cu oamenii din sat.Am făcut deja o plângere la poliție.Lucrarea făcută în acel loc peste bunica e întinsă pe doua locuri ,este făcută de un consilier al bisericii așa înainte neavând neapărat nevoie sa înmormânteze pe cineva acolo deocamdată.Nu știu ce să fac