avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate luisapopescu

Activitate luisapopescu

Referitor la partea scrisa ingrosat.
Proprietarii pot fi trasi la raspundere pentru inlesnirea prostitutiei daca stiu ce aceasta activitate se practica in apartamentele lor?
Ne deranjeaza pentru ca toti clientii care vin scuipa pe jos, arunca mucuri de tigare pe casa scarii, trantesc usile, iar noaptea prostituatele sarbatoresc impreuna cu proxenetii si mai fac si galagie. Am mai adaugat ceva la mesajul precedent, dar abia dupa ce ati postat dvs. raspunsul acesta.
Mersi pentru raspuns.
Si noi ce vom rezolva cu plangerea asta?
Legea ii poate determina pe proprietari sa isi incheie activitatea de inchiriere in regim hotelier daca pot dovedi ca in acele apartamente se practica prostitutia?
Din cate am inteles de la administrator, cel care inchiriaza prin firma a venit cu o hartie prin care le cerea vecinilor direct afectati sa ii dea acordul pentru sediu de birouri (o parte din ei nu au semnat), dar nu a depus nici o copie dupa avizul obtinut, iar el acum inchiriaza in regim hotelier.
Doua apartamente din blocul in care locuiesc sunt inchiriate in regim hotelier.
Eu si majoritatea vecinilor mei suntem deranjati de faptul ca in ambele apartamente sunt cazate numai prostituate cu proxeneti.
Unul este inchiriat prin firma.
Ambii locatari care detin apartamentele nu au cerut acordul vecinilor pentru inchirierea in regim hotelier.
Proprietarii au fost instiintati de cele intamplate, dar nu le pasa, iar administratorul blocului spune ca nu este necesar acordul vecinilor pentru inchirierea in regim hotelier.
Ce este de facut in aceasta situatie?