Sabadean Camelia
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Vă mulțumesc mult Da,am avocat,dar încerc să adun orice informatie care mi-ar fi de folos..Daca as fii avut un salariu de 2000 de lei,nu i-ar fi trebuit copilul.Deci,vrea maxim..A luat acest copil din căminul lui,unde avea camera ei super aranjată si a dus-o în chirie si aceasta platită de jandarmerie..Stau 3 intr-o camera..Îi oferă libertate si...cam atăt.Doar vacanta fetei din anul trecut m-a costat 3700 ron...,iar tata platea 5000 de ron/ an....O să va scriu despre sentinta pe care o să o primesc..Mii de mulțumiri !!!!
BUNA ZIUA. AM ADUS DEFALCAT VENITUL .INSTANTA POATE FII SUBIECTIVA,IN CAZUL IN CARE NU EXISTA O LEGE CLARA IN ACEST CAZ..Exista pe net multe texte care spun clar si pertinent faptul ca aceste venituri au o destinatie speciala,pt protectia sanatatii angajatului..La noi,peste trei sferturi dintre angajati au dezvoltat diverse forme de cancer,din cauza substantelor toxice si periculoase cu care lucram. SPER SA FIE PREVAZUT UNDEVA,IN CODUL MUNCII,UN ARTICOL DE LEGE IN ACEST SENS..VA MULTUMESC.
Buna ziua.Lucrez in Anatomie Patologica ca as.de laborator si beneficiez de SPORUL PT CONDITII DEOSEBIT DE PERICULOASE.Acesta se acorda,,conform legii,intre 55% si 85% din salariul de baza...La spitalul unde lucrez s-a stabilit sa primim minim. In conditia in care fetita mea de 15 ani s-a hotarat sa se mute la tatal ei, ma aflu in situatia de a plati pensie alimentara,dealtfel una consistenta,desi eu am primit 6 ani o pensie de 405 lei de la un angajat MAI ,(cu venituri totale de peste 5000),dar a carui venituri provenite din sporuri erau protejate de o lege .EXISTA O LEGE CARE SA STIPULEZE FAPTUL CA VENITURILE PROVENITE DIN SPORURILE PT CONDITII DEOSEBIT DE PERICULOASE AU O DESTINATIE SPECIALA,IN SCOPUL PROTEJARII ANGAJATULUI??? SE IAU IN CALCUL LA STABILIREA PENSIEI ALIMENTARE??? Jumatate din salariul meu o reprezinta aceste venituri.Am oferit 1000 ron ca titlu de pensie al.,dar am fost refuzata de fostul sot,a caruiu scop este clar acela de a-si rotunji veniturile.. VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS.VA MULTUMESC MULT !!!