Buna ziua dinnou. Va multumesc ca mi-ati raspuns si imi pare rau daca nu am fost prea explicita. Fetita mea are 4 ani si plecarea din tara va fi pe termen nelimitat.
Trebuie sa mentionez ca tatal fetitei nu a inceput proces pt stabilirea dr. de vizita, deci prin urmare isi vede fetita in functie de 'amiabila' noastra intelegere.
As mai avea o mica intrebare: Ce inseamna JH?
VA multumesc dinnou
Buna ziua tuturor.
Incepand cu jumatatea anului viitor voi lucra in Frankfurt, iar intrebarea mea pentru dvs. este daca imi pot lua fetita de 4 ani cu mine. Mentionez ca sunt divortata de tatal ei de mai bine de an,iar copilul imi este incredintat mie spre crestere si educare.
Este necesar ca el sa-mi dea procura sa scot copilul din tara? Conform legii 248/2005 se pare ca as putea sa scot copilul din tara fara acceptul tatalui atata timp cat hot. de divort este definitiva si irevocabila. Eu nu sunt de specialitate si e foarte posibil sa fi interpretat gresit legea, sau poate intre timp a fost anulata.
Va rog sa ma ajutati pentru ca trebuie sa dau un raspuns conduceri si nu il pot da atata timp cat nu stiu daca-mi pot lua copilul cu mine.