avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate ababab

Activitate ababab

Răspuns la discuția Iesire din indiviziune ...
Multumesc si pentru aceasta informatie.
Apropo de raspunsul de si mai sus, apreciez ca ne spuneti adevarul. Poate unora li se pare dur. Dar e bine sa stim ce ne asteapta. O seara buna sa aveti!
Multumesc mult.
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune ...
Si de aici mi-a venit ideea altei intrebari: Cheltuielile de judecata pot fi recuperate de la rau-voitorii care nu au dorit iesirea din indiviziune? Asa, ca sa se invete minte.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
In primul rând trebuie facuta cererea de chemare in judecata.
Actele necesare se vor cere de avocat in functie de situatie.
Si martori e posibil sa fie necesari.
Avocatul de caz va hotara in functie de situatie.

Au! Aici am incurcat-o. Nu am locuit la ultimul domiciliu al parintilor. Chiar daca vecinii ma stiu din vedere, nu cred ca va veni cineva martor.
Am intentia sa apelez la un avocat pentru ca nu cunosc procedurile, nu ma descurc nici cu termenii. Dar vreau sa stiu dinainte sa pregatesc ce tine de mine. Sa nu fac multe drumuri.
Antoanela Geaman a scris:
Se pot obține duplicate sau poate fi obligat prin instanta sa le aduca.la notar mergeti doar daca va înțelegeți.puteti încerca și notificare prin avocat

Nu ne intelegem, de asta vreau sa deschid actiunea. Ma rog, nu ne certam, lasa impresia ca este binevoitor dar trage de timp. Mult.
Multumesc pentru idei.
Buna ziua.
Vreau sa cer iesirea din indiviziune dupa decesul parintilor.
Dar, citind pe ici pe colo, aflu ca nu e suficient doar Certificatul de mostenitor ci am nevoie si de actele de proprietate ale bunurilor ramase. Problema este ca aceste acte sunt exact la persoana care nu doreste iesirea din indiviziune. Ce pot face in acest caz?
Multumesc pentru orice sfat.