ok, poate sunt eu mai inceata si atunci mie mi-au trebuit mai multe ore de invatat pe zi , altii invata si mai putin si tot intra....bravo lor. nu am improscat cu noroi in nimeni pt ca nici macar nu stiu la ce ati picat cei care sustineti ca nu e un examen pe bune si in niciun caz nu am zis ca cineva ar fi prost, asa ca nu inteleg de unde aceste concluzii. eu atata sustin...ca nu cred ca a existat vreo frauda, nu cred. noroc da, sa pici la o comisie, sa ai o zi buna, sa te poti concentra fata de altul care poate era racit sau mai stiu eu ce alta problema avea, dar de la asta pana la nepotisme e cale lunga. si scriu toate astea pt ca probabil sunt unii ca mine care citesc si se sperie/ intimideaza cand vad ce sustineti voi, scriu pt ca eu m-am panicat anul trecut cand am citit pe forum diverse variante si fabulatii si vroiam sa ma las batuta cu acest inm din cauza imaginatiei unora.
7-8 ore pe zi e putin. si cu asta am inchis subiectul
multa bafta
se intra la inm pe bune, fara pile, stiu 10 persoane care au intrat din prima si pe propria piele si stiu copii de procurori care nu au intrat nici a 2a oara....
nu mai speriati lumea, nu mai speculati, poate doriti ca unii care citesc sa se sperie si sa nu mai dea la inm pe ideea ca dk nu e mama procuror nu are rost. NU E ADEVARAT!!!
mai bine puneti mana si invatati
cat despre cele 2 fete...nu au copiat, se descurca prea bine la inm...sau teoria conspiratiei merge pana acolo incat si-au platit si formatorii? sau poate stau cu handsfreeul in ureche toata ziua....
e un examen cu anumite hibe, legate de ordinea in care se dau probele, dar nu e un examen la care sa-ti poti pune pile si nici in meditatii nu cred, cei care credeti ca unii au facut meditatii inseamna ca nu stiti ce memorie va trebuie pt un asemenea examen....nu e totul de intelingenta si mai uitati-va si pe deciziile csmului sa vedeti cam cate persoane fac subiectele ( cam 20 la fiecare materie si sunt de la mai multe centre universitare)
mult succes anul care vine si incercati sa lasati frustrarile pt ca am vazut pe propria piele ca cei care intra dupa 2,3 ani de experienta...avocat/consilier etc se descurca mult mai bine la inm
eu am avut interviul joi si bodyguard-ul mi-a zis ca abia in dimineata aia s-au apucat sa corecteze testele la logica asa ca probabil luni seara ni le vor da.
in alta ordine de idei si eu cred ca pe 25 vom primi rezultatele la interviu
asa ca mula rabdare va doresc in continuare
multumesc mult de raspuns
pt moshu: ti-au dat o singura speta de etica? in rest ce te-au intrebat 25 de minute?
mersi :)
cititi pe projust comunicatul din 13 mai, nu suspenda nimic, au amanat problema pt 1 octombrie deci dam examen
examenul din acest an va fi pe 27 august si vor fi 200 de locuri.acest lucru l-a comunicat domnul director al INM-ului la conferinta pe care a tinut-o la facultatea de drept din bucuresti in data de 8 mai 2009. acestea sunt doar datele provizorii care urmeaza sa fie aprobate sau modificate de CSM. tematica si bibliografia va fi anuntata, dupa cum zice regulamentul, cel tarziu cu 2 luni inainte de examen. spor
vorbim despre pedepse complementare, nu accesorii
s-a dat si anul trecut simulare si nu a costat nimic.se da in bucuresti chiar la inm vizavi de cismigiu