pentru colegul respins la procurori...informeaza/ te despre dosarul 910/44/2010 al Curtii de Apel Galati unde s/a hotarat:"PRON. 14.12.2010 HOT. 268 - ADMITE ACŢIUNEA . ANULEAZÃ HOT. 1741/13.05.2010 A C.S.M. - SECŢIA PENTRU PROCURORI. CONSTATA INDEPLINIREA DE CÃTRE RECLAMANT A CONDIŢIILOR LEGALE PENTRU A OCUPA FUNCŢIA DE PROCUROR. OBLIGÃ PÂRÂTUL C.S.M. SÃ VALIDEZE REZULTATE OBŢINUTE DE RECLAMANTLA EXAMENUL DE ADMITERE ÎN MAGISTRATURÃ ,DIN 21.03.2010 ªI SÃ PROPUNÃ PREªEDINTELUI ROMÂNIEI NUMIREA RECLAMANTULUI PE UN POST DE PROCUROR CORESPUNZÃTOR MEDIEI OBŢINUTE."
asa e geoluc, ai dreptate.....eu unul am vreo zece NUP uri.... oricine poate face o plangere penala impotriva ta, pentru orice...in caz contrar ar insemna ca orice "plangacios" ti-ar influenta cariera printr- o simpla plangere
Investigatiile se fac de politisti din DGIPI din cadrul MAI....si privesc eventuale relatii cu grupuri infractionale, persoane aflate in MS(mape suspecti) ...nu are relevanta ca esti certat cu vreun vecin, sau ai dat muzica tare....
"stie cineva cand se valideaza si buna reputatie?
Oare ce se verifica la aceasta "buna reputatie?"
Din cate stiu larrisa se verifica in Evidenta Operativa a IGPR daca figuram cu amenzi administrative in baza art 18 ind 1 CP...in asta ar consta buna reputatie....