am achizitionat in leasing financiar un autoturism pe 13 iunie 2008 care a fost inmatriculat pe 28 iulie 2008. Cei de la leasing
mi-au trimis o factura cu taxa de prima inmatriculare desi aceasta nu mai exista de la 1 iulie 2008. Am vorbit cu firma de leasing si mi-au spus ca ei au apucat sa plateasca T. inmatriculare pe 27 iunie si deaceea mi-au facturat-o urmand ca eu s-o platesc in 30 zile ,urmand ca in momentul cand acestia o vor recupera sa i-mi restituie contravaloarea . MI se pare ca este un abuz deoarece daca dansii plateau aceasta taxa masina trebuia sa fie inmatriculata pana la finele lunii iunie mai ales ca aceasta afost inmatriculata in luna iulie tocmai datorita faptului ca ei au asteptat ca MF sa puna la punct formalitatile necesare platii noii taxe de mediu.Nu cred ca este normal ca eu sa platesc si taxa de inmatriculare si taxa de poluare si v-as ruga sa sa ma sfatuiti cum as putea sa procedez in astfel de situatie . Eu cred ca logic ar fi fost ca acestia sa i-mi trimita acum o factura pe minus si totodata sa imi factureze noua taxa de mediu . Va multumesc anticipat si va rog sa ma ajutati in aceasta problema.