avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdanocivi

Activitate Bogdanocivi

Buna ziua, am un prieten care este livrator de mancare, iar acum o saptamana a avut o comanda in valoare de 50 de lei. Cand a ajuns in fata blocului a fost abordat de o cunostinta de-a lui, aceasta cunostinta spunandu-i ca ridica el mancarea si ca coboara iubita in 5 minute sa achite. Intre timp a aparut doamna care chiar a comandat mancarea, dar mancarea era deja departe, prietenul meu l-a sunat pe individul cu mancarea insa dupa cum va puteti imagina acesta nu a mai raspuns.
Prietenul meu a postat ulterior povestea pe diverse grupuri de pe retele de socializare, iar individul care a "furat" mancarea l-a sunat,rugandu-l sa stearga postarile incriminatoare angajandu-se sa-i returneze suma de bani, dar se pare ca incearca sa se sustraga...
Mentionez ca prietenul meu il cunoaste destul de bine pe acest indivit, si a inregistrat convorbiri cu acesta in care recunoaste clar ca a savarsit aceasta fapta (mesaje vocale si scrise de pe contul personal de facebook). Stiu ca e vorba de o suma nesemnificativa,dar din pur principiu nu vreau sa il las pe acest pungas sa scape atat de usor.
As dori sa va intreb ce se poate face in acest caz, in afara de a lua dreptatea in propriile maini, imi e si rusine sa merg la politie cu povestea asta, dar fiind un prieten foarte bun nu pot sa o las asa. Multumesc anticipat!