avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate Cristi17M

Activitate Cristi17M

Răspuns la discuția Fals in acte auto
Cu proprietarul am discutat. Ideea e ca cu acele 5 contracte eu am bagat.o si am scos.o la impozit in momentul in care am vandut masina. Dar nu prea gasim nici o rezolvare amiabila cu proprietarul din CIV. M-am gandit ca singura solutie ar fi sa ne ducem la politie si sa spunem exact ce s-a intamplat.

ynocentta a scris:

Ati fost dus in eroare de cel care a sustinut ca poate sa va puna la dispozitie certificatul fiscal atat timp cat acesta nu era proprietarul de fapt si de drept al vehiculului
Impozitul aferent bun mobil nu se achita la politie
Contactati proprietarul din CIV si solutionati amiabil

Buna ziua!
Am si eu o problema, povestea e lunga dar incerc sa fiu concis..
Am cumparat de la cineva in acest an o masina fara fiscal, am cam luat teapa cu ea fiind aproape distrusa, am vrut sa o revand pe un pret mic si cineva mi-a spus ca m-ar putea ajuta sa ii scot fiscalul pentru ca urmatorul proprietar sa o poata inmatricula. Zis si facut, nu am stiut exact despre ce e vorba insa persoana respectiva mi-a adus 5 contracte de vanzare cumparare semnate si stampilate.
Cel caruia i-am vandut masina nu a inmatriculat-o si cel mai probabil, la anul va figura tot pe proprietarul din carte.
Exista vreo solutie prin care sa rezolvam acesta problema?
Ce risc eu daca ne ducem la politie sa rezolvam cu impozitul? Nu vreau sa fie repercursiuni pentru proprietarul in acte, nici financiare, nici de alta natura. Multumesc!