avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate gabi86l

Activitate gabi86l

Buna ziua,

Undeva la sfarsitul anului 2012, societatea detinuta a fost declarata inactiv de catre anaf (nedepunere declaratii). Societatea in cauza fusese deschisa in 2008 pentru ca am avut nevoie sa emit cateva facturi, pana in 10. Tot in 2008 eu am plecat din tara si pentru ca eram tinerel si fraier am presupus ca nu este nici o problema daca nu mai folosesc societatea si o las asa.

De 1 an ma tot gandesc fie sa o refolosesc, fie sa deschid o societate noua. In schimb am aflat ca nu pot face aceste lucruri deoarece exista o datorie catre anaf de prin 2011 sau 2012 (impozitul forfetar de la acea vreme) + penalizari pentru nedepunerea declaratiilor pana cand aceasta a fost declarata inactiva.
Pe langa asta, nici documentele/actele societatii nu le mai detin.

Am tot incercat sa gasesc oameni care sa ma poata ajuta cu aceasta situatie, dar fara succes.

Ce ma puteti sfatuii sa fac pentru a putea fie sa redeschid srl-ul problematic, fie sa pot deschide unul nou?
Nu caut sfaturi gratuite sau ajutor gratuit, doresc sa gasesc pe cineva care sa se poate ocupa cap-coada, contra cost evident.

Multumesc!