avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Activitate Cdinu27

Activitate Cdinu27

Va multumesc pentru raspuns. Pe certificatul constatator scrie: “ Prezentul certif constatator atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere conform careia firma indeplineste conditiile de functionare, specifice pt fiecare autoritate publica, activitate declarata , incadrata in clasa CAEN: 4891 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet la sediul social din ....
Valabilitate pana la modificarea conditiilor de functionare sau activitatilor pentru care s-a dat declaratia pe propria raspundere.”
Eu am marfa in apartament, livrez prin curier si pentru clientii care doresc sa ridice produsele prin plata Mobilpay ( in afara apartamentului) si primeste factura. Nu detin casa de marcat. Cheltuielile au ramas pe pers fizica. Este corect cum procedez? Vreau sa functionez corect si va rog mult sa-mi spuneti daca este cazul sa mai fac ceva in acest caz.

Va multumesc ! Claudia
Buna seara! Am sediul social in apartament, de aprox 1 luna am si activitate pe firma ( ambalare colete sau predare produse in afara apartamentului). Trebuie sa depun o declaratie pentru acest lucru? Exista o procedura sau nu trebuie sa fac nimic?

Va multumesc! Claudia