avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate shadowandrey

Activitate shadowandrey

Bun , si cum as putea sa fac acte pentru ea ? Cum am mentionat si mai sus , inafara de mine nu poate avea nimeni acces

mitabiciclista a scris:

Nu inseamana ca va apartine doar pentru ca accesul este doar din balconul dumneavoastra.Trebuie sa aveti acte de proprietate,altfel nu va face nimeni cadastru.

La 40 de mp nu cred ca este o ,,camara"" , blocul intial avea 8 etaje si prin proiectul dat in nu stiu ce an , au mai construit inca un etaj si in a 2-a camera a fost inainte pe fostul acoperis o camera ceva legat de pompele de apa sau nu stiu exact dar accesul este facut doar de la mine din casa deci consider ca imi apartine si am renovat-o transformand-o in a 2-a camera .

mitabiciclista a scris:

Daca in acte aveti garsoniera adica o camara inseamna ca a doua camera nu are acte.Releveul se face pe teren dar si pe baza actelor de proprietate.De unde apare a doua camera daca in acte nu exista?

Poate m-am exprimat putin gresit si nu am fost inteles . Constructia era acolo de cand s-a facut blocul , nu am construit-o eu , garsoniera este destul de mare 40mp si din balcon se face accesul catre a 2-a camera .

Buna ziua ,

Detin o garsoniera care are 40 mp in acte si in releveu dar din balcon mai am inca o camera renovata ulterior de mine dar nu apare in releveu , practic am un apartament cu 2 camere dar in acte este garsoniera . Se poate modifica acest lucru ? Daca da , care ar fi costul pentru acte si la cine sau la ce institutie ar trebui sa ma adresez ?

Multumesc anticipat !