Stiu ca nu sunt singurul care a trecut prin asta, dar pe persoanele care nu mi pot oferi un raspuns referitor la problema mea le-as ruga sa se abtina.
Eu la varsta mea actuala de 18 ani, am ramas cu anumite traume din coparie cauzate de asa zisa persoana careia ar trebui sa ii spun ,,mama”. Ideea e ca au fost facute fapte care cred ca ar intra la acuzatii destul de grave ca de exemplu ,,tentativa de omor” in momentele in care am fost strans de gat (sugrumat) cu putere de 2 ori. Plus acuzatiile de ,,loviri si alte violente”, ,,neglijenta” si multe alte chestii care pot spune sincer ca mi-au marcat viata si nu intr-un mod pozitiv. Problema pe care ma gandesc ca as intampina-o intr-un posibil proces este aceea ca nu am dovezi clare si s-ar putea rezuma totul la cuvantul meu impotriva cuvantului ei. Plus ca ea ar putea aduce si martori care ar sustine-o categoric si clar cred ca as pierde. Singura varianta eligibila la care ma gandeam ar fi un test poligraf facut de catrea ea si de catre mine si astfel ma gandesc ca s-ar elucida cine zice adevarul si cine nu.
Credeti ca este posibil sa ajung sa castig un proces de genul acesta? Si cum ar trebui inceput totul intr-un astfel de demers?
Multumesc anticipat!